Naast onze sponsoren zijn we ook dank verschuldigd voor hun medewerking aan onder andere:

Dierenartsenpraktijk de Zuidwesthoek, Restaurant de Hemel, Brabant Expres Reizen,

   

Van Rennes bestaat al sinds 1956 en is met ruim 80 medewerkers uitgegroeid tot één van de grotere installateurs in de regio.
Onze projectafdeling is er voor uw grote installatieprojecten in de utiliteits-, industrie- of woningbouw. De serviceafdeling ontzorgt u van A tot Z op gebied van service, onderhoud, inspectie, kleinschalige projecten en nazorg. Met de storingsdienst zijn wij 24/7 bereikbaar.

http://www.vanrennes.nl/

Hekbouw BV, opgericht in 1989 te Ossendrecht heeft, vanaf de start van het bedrijf tot op heden, een aanzienlijke groei doorgemaakt. Aanvankelijk werkzaam vanuit een vrij kleine werkplaats groeide het bedrijf snel uit tot één van de meest toonaangevende hekwerkbedrijven in Zuid-Nederland.Onze werkwijze kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter. Daardoor weet u wat u kunt verwachten en komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

http://www.hekbouw.com/

 

SW is er voor onder meer woningcorporaties, zorg-, onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders. Als meedenkend adviseur en uitvoerder bieden wij vakwerk in planmatig onderhoud, renovatie en 24/7 bouwservice.
Voor al uw projecten selecteren we het team, met de juiste kennis en ervaring. Zo helpen we u uw vastgoeddoelstellingen te realiseren. Met aandacht voor beheersbare exploitaties en het creëren van toekomstwaarde.

https://www.swbv.nl/

TanteLouise wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Zelfstandig thuis, zo nodig met ondersteuning en zorg, maar soms ook wonend in een gastvrije beschermde omgeving. Wij bieden als ouderenzorgorganisatie hoogwaardige zorg op maat in de regio West-Brabant. Sinds jaar en dag kunnen ouderen vertrouwen op een compleet dienstenpakket van thuiszorg, (begeleid) wonen, verzorging en verpleging en aanvullende dienstverlening. TanteLouise staat voor de beste zorg, waar thuis ook is.

http://www.tantelouise-vivensis.nl/

Eventjes onszelf voorstellen, wij zijn Diana en René Rens en wij komen beide uit een horeca-familie. Wij kregen op een gegeven moment de kans om Café Zaal Tivoli over te nemen en dat zagen we wel zitten.  We hebben dus van Tivoli een gezellig en sfeervol café gemaakt.
We staan voor u klaar en verwelkomen u graag!

http://cafezaaltivoli.nl/index.html

Simonis Verf is de onafhankelijke verfgroothandel in Zuid-Holland en Zeeland. Wij streven voortdurend  naar een duurzame en succesvolle samenwerking met onze relaties. Wij willen als een verlengstuk voor de bedrijfsvoering van onze klanten fungeren. Dit doen we door verder te gaan dan het leveren van verf en toebehoren alleen. 

http://simonisverf.com/Home/2908

 Het Strandhuys is een gezellige, moderne eetgelegenheid in Bergen op Zoom. Het Strandhuys is met ruim 70 zitplaatsen zeer veelzijdig. U kunt bij ons terecht om een hapje te eten of iets te drinken en sfeervol te genieten van het prachtige uitzicht over de Binnenschelde. Maar u kunt bij ons in de cafetaria ook uw verse frites en snacks afhalen.

http://hetstrandhuys.nu/